O nama

Visoko-Booking


     

 ( NEW Website of  Bosnia and Herzegovina ) 

 


  • Mi ne uzimamo  nikakve fiksne ili procentualne naknade po iznajmljenim Krevetima Vaših nekretnina.
Pitate se kako to mislimo?

  • Naš cilj je biti jednostavniji i bolji za naše domaće i strane klijente od domaće i strane konkurencije.
  • Da je jednostavno i za Vas i za Vaše posjetioce bez puno mail-ovanja ili bilo kakve birokratije i obračuna sa nama.

Vi  od  sad možete ponuditi na našem Portalu, vaše smeštaje i nekretnine bilo koje vrste, kao  u svim dijelovima grada Visokog i okoline, a uskoro i iz cijele BiH. 

Uz  ponudu najboljeg mogućeg Servisa Visoko-Booking.com >> ( NEW Website of  Bosnia and Herzegovina ), omogućujući svim vrstama i namjenama vaših nekretnina, da se na profesionalan način predstavite stranim i domaćim klijentima.

Iako to zvuči jednostavno i veoma logično, ključ našeg i uspjeha naših partnera, koji se kod nas oglašavaju, će biti jeftiniji, pozitivniji i lakši način iznajmljivanja vaših nekretnina.

Mi želimo istraživati načine na koji potrošači koriste internet putem standardnih računara, laptopa, tableta ili mobilnih telefona i tako se njima prilagoditi, kako bi direktno bez ikakvih velikih prepreka, rezervisali na što lakši način smještaj i to direktno sa Vama, vlasnicima smeštaja.

Jer previše formulara, previše davanja podataka, previše komplikovani sistemi, otežavaju komunikaciju gostiju sa vlasnicima nekretnina.

To koči sav sistem, i često ostajete bez gostiju.


U nas tako nesto neće biti, jer će se na našem Website-u prikazati i Vaš telefon i Vaš kontakt E-mail.


Mi iz ovog novog Projekta Visoko-Booking.com,  (NEW Website of  Bosnia and Herzegovina), želimo jednostavan sistem, bez bilo kojeg obračunjavanja sa našim klijentima, niti klijenti moraju kod svake nekretnine da ispunjavaju formulare, niti da se loguju. Svi interesenti direktno i odmah dolaze do Vaših kontakt informacija.

Vlasnicima nekretnina, niti interesentima koji traže smještaj, ne plaćaju kod nas nikakve naknade, niti procentualnog plaćanja, ukoliko vi te Vaše smještaje, bilo koje vrste, iznajmite. Kod nas ne košta ništa, već je to 0,0 KM,  0,0 €  i  0,0 %

Tako će biti jeftinije za sve prisutne u ovome procesu.


Mi ćemo imati samo jednu godisnju članarinu ili registraciju i paušalnu minimalnu naknadu, zavisno koju ćete nekretninu kod nas ponuditi. Ali, to će biti minimalno u odnosu na vaše dosadašnje iskustvo.


Visoko-Booking.com    ( NEW Website of  Bosnia and Herzegovina )


Sad je bolje jeftinije i jednostavnije. Sa malom fiksnom godišnjom članarinom (uskoro možete pogledati naš cjenovnik, koliko je za koju vrstu smještaja) je sad to kod nas sve riješeno.

Ovako nemate troškove po krevetu, i po iznajmljivanju koji nisu mali.

I to kad god iznajmite preko bilo koga, u Svijetu uvijek se plaća visoka naknada, a i sve se mora obračunavati.


Kod nas to ide godišnje, minimalno i paušalno i to ne po Krevetu, već po Sobi, ili Apartmanu, Vikendici, ili za Kuću ili Motel, ili Hotel.

Svi znaju koliki su troškovi i nema nikakvog obračunjavanja na kraju mjeseca ili godine.


Zato vjerujemo da bi naše novo poslovanje trebalo da ima veoma pozitivan ishod za sve:

KO ćE DIREKTNO PROFITIRATI:

  1. Na prvom redu interesanti – klijenti koji iznajmljuju i Vlasnici svih vrsta smještaja,
  2. Team na terenu koji dobivaju od Vas podatke i slike, gdje se nalaze smještaji,
  3. Marketing, koji pokriva sve, vlasnike smještaja, za naše i vaše klijente, kao i za nas same,
  4. Ali, takođe smo otvoreni za drugačije perspektive i nove ideje,
  5. Najbolji rezultati se upravo ostvaruju kroz raznorazne prijedloge i ideje.

Naš veliki izazov za našu kompaniju je bilo to da smo primjetili veoma brz rast potrebe za smještajima i sve veće posjete, Gradu Visokom, Sarajevu, Mostaru, Piramidama,  Tunelu Ravne i okolinim Gradovima,  ali  pogotovu i u prvom redu, Turističkim i Arheološkim nalazištima.


Što znači da konstantno moramo da se unapređujemo za proširenje ponude smeštaja, u skladu sa potrebama klijenata.

–  Da unapređujemo online prezentacije svih mogućih smještaja.

–  Da budemo što jednostavniji za pronaći na internetu, jer je sve veći broj interesenata i posjetitelja iz cijelog Svijeta.

–  Mislimo da ćemo sa našom veoma prikladnom paušalnom cijenom, privući što više ponuđača svih vrsta smještaja, da pokrenu i start-uju sa ponudama i da se prezentuju kod nas, te da dobiju što više i što dužih posjeta iz cijeloga Svijeta.

–  Što je bolja ponuda Vlasnika nekretnine, bolje se prezentuju na našem Website-u, više će se rezervisati, te u tim objektima se duže Turisti zadržavaju u gradu Visokom i samim tim eto više zarade svima.


Nastavićemo da unapređujemo sve ono što će pomagati i služiti, da što više vlasnika svih vrsta privatnih i profesionalnih ponuđača smještaja, dali sobe, Apartmani, Vikendice, Kuće, Moteli, Hoteli, itd.,  pronađu preko nas što više turista, odnosno klijenata da što duže i ljepše borave dan dva ili deset i više dana u gradu Visokom ili okolini, kao zadovoljni turisti.

Pratićemo i pronalazićemo najnovije načine i tehnologije, kako bismo pomogli vlasnicima, kao i privatnim turistima, posjetiteljima i poslovnim putnicima, da kakav god njihov budžet bio, koliko god žele da plate, da opet lako pronađu i dobiju smještaj i da uživaju u njima kao kod svoje kuće.


Team – Menagment

     ( NEW Website of  Bosnia and Herzegovina )

Pogledajte i Arheološki Park Ravne 2 i to Virtualno u 360°

www.visoko360.com/profesionalne-virtualne-panorame-360/arheoloski-park-ravne-2-visoko-bih.html


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Power of

www.piramidasunca.ba/bs

 

Booking Kalendar

Calendar is loading...
Powered by Booking Calendar

Compare listings

Compare
EnglishBelgiumBosnia